Árképzés 2.0

Kezdőlap » Pedikűr » Árképzés 2.0

Lábápolás árképzés avagy mit tartalmaz egy-egy szolgáltatás

Minden egészséges láb gondozása, amire az mondható, hogy az esztétikai pedikűr kategória. Talp és körömápolás, ápoló krémezés. Tudom, már megint egy olyan megfoghatatlan kategória! Miért is nem lehet ezt érthetően leírni? Azért nem, mert ez a fajta lábápolás inkább úgy határozható meg, hogy a másikkal típussal állítjuk szembe. Inkább úgy fogalmaznék, hogy mit nem tartalmaz. Ismételni viszont nem szeretném magam, egyértelmű lesz úgyis a többi kategória tükrében. Az árlistában úgy találod meg, hogy „pedikűr”.

Lápápolás
Lábápolás 2.0

Extra pedikűr

Ide tartozik minden olyan láb kezelése, amely az egészségestől eltér. Vastag bőrkeményedések, sarokberepedezések, illetve megvastagodott körömlemezek tisztítása. Nem szükséges, hogy egyszerre mind a három legyen jelen ahhoz, hogy a számla extra pedikűr szolgáltatást tartalmazzon. Bármelyik megtalálható a lábon, az már extra pedikűr kategória. Az ár függeni fog attól, hogy mennyi munkát igényel a rendbetétele, illetve szükség van-e a kezelés során egyéb eszközökre, anyagokra ahhoz, hogy mindketten elégedetten dőlhessünk hátra. Úgy találod meg az árlistában, hogy „extra pedikűr”. 

Extra pedikűr
Extra pedikűr - 2.0

Ahogy látod, ez egy tól-ig kategória. A jó hír, hogy a rendszerességgel az ig-től nagyon hamar meg tudunk
érkezni a tól-ba. Sőt! Szerencsés esetben három, négy hónap után és betartva az otthoni kezelési tanácsokat akár a pedikűr kategóriába is. Természetesen vannak extrém esetek, amikor valóban csak a szinten tartás a cél, ilyenkor egyéni árképzés történik, mindig a vendég igényeinek, lehetőségeinek figyelembevételével együtt.

Mi történik olyankor, ha valakinek általában véve elég az esztétikai pedikűr, de most pluszban egy tyúkszemmel érkezett? Ebben az esetben egyszer fizeti a lábápolás díját és ezen felül a tyúkszem
eltávolítás árát. (Természetesen ugyanez értendő benőtt köröm esetére is)

Ha valaki extra pedikűrre jár, de most pluszban egy benőtt körömmel is érkezett, az milyen árszabással jár? Ebben az esetben egyszer fizeti az extra pedikűr díjat és ezen felül a benőtt köröm eltávolítás árát. A
továbbiakban a benőtt köröm kezelésére vonatkozó árképzés fog érvénybe lépni ezzel a körömmel kapcsolatban. (Természetesen ugyanez értendő tyúkszem esetére is)

Benőtt, sérült köröm kezelése

Az árlistában található díjak tartalmazzák a kezelés utáni első kontroll és kötözés díját. Ha további kötözésekre van szükség, akkor alkalmanként a felhasznál anyagoktól és kötszerektől függően kerül számlázásra, az árlistán a maximum összeg található. 

Benőtt, sérült köröm
Benőtt, sérült köröm 2.0

Kötözés, kontroll

Alkalmilag, egyénileg kerül meghatározásra a felhasznált kötszerektől függően, az árlistán az egyszeri alkalom maximalizált ára található.

Lábköröm kezelése egészséges körmöknél

Ez a kategória akkor érvényes, ha mind a tíz köröm egészséges és csak a körmök rövidítését,
formázását tartalmazza.

Problémás, levegős körmök kezelése

Az árlistán található tételes felszámítás érvényes. Abban az esetben, ha egy, vagy kettő (általában az öregujj) problémás köröm van, akkor arányosított fizetés fog történni. pl: problémás köröm két darab ára + egészséges köröm ápolásának 70%-os díja. Ez a két tétel fogja együttesen adni a számla végösszegét.

Körömszabályozás

Felhelyezésekor csak ennek ára kerül kiszámlázásra, a köröm tisztítását tartalmazza. Pedikűrrel együtt mindkét szolgáltatás ára kiszámlázásra kerül.

Körömszabályozás
Körömszabályozás 2.0

Természetesen nem tudom végigvenni az összes elképzelhető variációt, ami egy-egy kezelés során felmerülhet, hiszen minden láb egyedi eset, de talán az irányvonal érzékelhető ebből a néhány példából is. Nagy általánosságban elmondható, hogy a vendégeim többsége 3-4 hónap után fix, azonos árral jön már hozzám minden kezelésre, ritka esetben történik valami közben, ami miatt egy esetleges többletköltség felmerülhet. De a rendszeres ápolás, a havi karbantartás hihetetlen eredményeket tud produkálni. Amikor ez otthoni kezeléssel párosul, akkor pedig megtörténnek a csodák, életre
kelnek a lábak újra és velük a tulajdonosaik is visszanyerhetik önbizalmukat.

Az árképzéssel kapcsolatos másik bejegyzésemben már megosztottam veletek a teljesen objektív szakmai érveket, amik szerepet játszanak az áraimban. Ezt most nem ismételném el, inkább csak szeretném kiegészíteni kicsit, ami már az idea, ami a Spirit Lábápoló Stúdió mögött van, ez pedig a mottóm: több mint lábápolás, több mint pedikűr. Azon vagyok, hogy a kezelőmben töltött idő alatt ezt az élményt szolgáltassam minden vendégem számára.

Legolvasottabb Cikkek

Időpontkérés

Igényes környezetben várom Önt szeretettel!

Stúdió címe:
Elérhetőségem:
Nyitvatartás:

Csak telefonos bejelentkezés alapján.

Közösségi média: