Benőtt köröm

Benőtt köröm

A benőtt köröm az egyik leggyakoribb körömelváltozás. Okai között a helytelen körömvágás, a rossz cipőviselés, ortopédiai elváltozások, esetleg genetikai hajlam állhatnak. Bármely életkorban előfordulhat. Krónikus esetben a körömszélek mentén vadhús is keletkezhet, ami rendkívül érzékeny és fájdalmas. Fontos szakmai feladat annak felmérése, hogy a ma már több lehetséges megoldás között a vendég egyedi igényének, elváltozásának megfelelőt alkalmazza a lábápoló szakember. 

Egy helytelenül kivágott köröm, vagy egy éppen felesleges körömszél kimetszés a későbbiekben akár egy még nagyobb fájdalmat okozó elváltozást is okozhat. Már az első tünetek megjelenésekor érdemes szakember segítségét kérni, mert az időben történő kezeléssel elkerülhetőek azok a fájdalmak, amik rontják az életminőséget. A benőtt köröm tipikusan ebbe a kategóriába tartozó elváltozás.

Benőtt vörösre festett köröm
Gyulladt körömágy

Benőtt köröm és gyulladt körömágy

Bizalom és hivatás

Nagy örömmel és hálával tölt el, mikor a hozzám forduló vendégek azt írják, mondják, hogy az évek óta fennálló problémát sikerült a lehető legkisebb fájdalommal megszüntetnem lábukon. Ami idáig az „évek óta”, az „amióta az eszemet tudom”, a „mindig visszanőtt” kategória volt, most az „el sem hiszem, hogy még nem nőtt vissza” kategória lett és lehet Önnek is, ha bizalmat szavaz nekem.

Rendszeres lábápolás

Stúdiómban minden feltétel adott a biztonságos és szakszerű ellátás biztosítására, a fertőtlenítés folyamatos, valamint a kényelem és a nyugodt légkör is garantált. Az általános közérzeti javulás, amit egy lábápolás után tapasztal, biztosan jó hatással lesz mindennapjaira is.

Maximális figyelem

Munkám során maximális figyelmet fordítok vendégemre, míg Ön, az erre a célra kifejlesztett kényelmes kezelőágyon pihenhet és töltődhet. 

Kezelés menete

Kérdése van?

Ha kérdése vagy kételye van a problémájával kapcsolatban, természetesen minden kérdésére válaszolok. Kattintson az elérhetőség gombra és írjon nekem üzenetet az űrlap kitöltésével, vagy az uzenet@spiritlabapolo.hu email címre. 2 munkanapon belül válaszolni fogok és visszahívom Önt.

Több mint lábápolás, Több mint Pedikűr

Kérjen időpontot kezelésre!

kapcsolat

+36 70 884 7412

uzenet@spiritlabapolo.hu