Benőtt köröm

A benőtt köröm az egyik leggyakoribb körömelváltozás. Benőtt körömről beszélünk, amikor a köröm széle a körömágy alá nő, vagy folyamatosan nyomja, ami gyorsan a körömágy gyulladásához vezethet. Ebben az esetben a páciens panaszkodik, hogy a köröm és a lábujjak a legkisebb nyomásra is érzékenyek, vagy érintésre fájdalmasak.

A benőtt köröm okai között a helytelen körömvágás, a rossz cipőviselés, ortopédiai elváltozások, esetleg genetikai hajlam állhatnak. Bármely életkorban előfordulhat. Krónikus esetben a körömszélek mentén vadhús is keletkezhet, ami rendkívül érzékeny és fájdalmas, az eltávolítása pedig még inkább, ráadásul fertőzésveszélyes, ezért minden esetben orvos végzi. Fontos szakmai feladat annak felmérése, hogy a ma már több lehetséges megoldás között a vendég egyedi igényének, elváltozásának megfelelőt alkalmazza a lábápoló szakember. 

A legtöbb esetben a benőtt köröm nagyon érzékeny a nyomásra és az érintésre, és fájdalmat érez a vendég. A körömlemezen bőrkeményedés képződhet, a köröm szélei pedig begyulladhatnak. A benőtt köröm sok esetben gennyes váladékozással jár.

Egy helytelenül kivágott köröm, vagy felesleges körömszél kimetszés a későbbiekben akár egy még nagyobb fájdalmat okozó elváltozást is okozhat. Ez esetben már komoly szaga is lehet a beteg lábnak. Már az első tünetek megjelenésekor érdemes szakember segítségét kérni, mert az időben történő kezeléssel elkerülhetőek azok a fájdalmak, amik rontják az életminőséget. A benőtt köröm tipikusan ebbe a kategóriába tartozó elváltozás.

Gyulladt körömágy kezelés kezdetekor
Gyulladt körömágy

Bizalom és hivatás

Nagy örömmel és hálával tölt el, mikor a hozzám forduló vendégek azt írják, mondják, hogy az évek óta fennálló problémát sikerült a lehető legkisebb fájdalommal megszüntetnem lábukon. Ami idáig az „évek óta”, az „amióta az eszemet tudom”, a „mindig visszanőtt” kategória volt, most az „el sem hiszem, hogy még nem nőtt vissza” kategória lett és lehet Önnek is, ha bizalmat szavaz nekem.

Rendszeres Lábápolás

Stúdiómban minden megfelelő körülmény adott a biztonságos és szakszerű ellátáshoz. A fertőtlenítés folyamatos, a kényelmes és nyugodt légkör garantált. A pedikűr után tapasztalt általános egészségjavulás biztosan pozitív hatással lesz mindennapi életére.

Maximális figyelem

Munkám során maximális figyelmet fordítok vendégemre, míg Ön, az erre a célra kifejlesztett kényelmes kezelőágyon pihenhet és töltődhet. 
Kezelés menete
Kérdése van benőtt körömmel kapcsolatban?

Ha kérdése vagy kételye van a problémájával kapcsolatban, természetesen minden kérdésére válaszolok. Kattintson az elérhetőség gombra és írjon nekem üzenetet az űrlap kitöltésével, vagy az uzenet@spiritlabapolo.hu email címre. 2 munkanapon belül válaszolni fogok és visszahívom Önt.

Kérjen időpontot kezelésre!

+36 70 884 7412

uzenet@spiritlabapolo.hu

11:00 - 19:00

1156 Budapest Páskomliget utca 39. Fszt. 44-es csengő

Időpontkérés

Igényes környezetben várom Önt szeretettel!

Stúdió címe:

Elérhetőségem:

Nyitvatartás:

Csak telefonos bejelentkezés alapján.

Közösségi média: