Callux Professzionális szike nélküli pedikűr

Kezdőlap » Lábápolás wellness szolgáltatások » Callux Professzionális szike nélküli pedikűr

Szike nélküli pedikűr

Nagyon gyakori igény a vendég részéről, hogy fémeszközök, vagy szike nélküli pedikűr szolgáltatást kér. Erre természtesen van lehetőség. A szike nélküli pedikűr szolgáltatásomban Callux professzionális termékekkel dolgozom, melyek mindegyike nemzetközi vegán minősítéssel rendelkezik. 

Gyakori deformitások

A pedikűr nem csak a lábak szépségét, de annak egészségét is hivatott megóvni. Gyakori probléma a láb boltozatos szerkezetének megbomlásból, vagy akár a rossz cipő viselésétől kialakuló tyúkszem és körömbenövés. 

Rendszeres lábápolás

Rendszeres lábápolással elkerülhetőek, kezelhetőek ezek a sokszor nagyon fájdalmas elváltozások, valamint az ezeket követő bőrelváltozások. Kérd bátran szakember segítségét lábad és körmeid ápolásához, hiszen gyakori probléma forrása lehet egy otthon elvégzett, helytelen pedikűrözés. Sokan előző rossz tapasztalat, esetleg a fertőzésektől való félelem miatt tartanak a szolgáltatás igénybevételétől, ezért inkább maguk próbálkoznak meg otthonukban egy makacs tyúkszem eltávolításával, ami esetenként nagyobb bajt okozhat, mint az eredeti probléma volt. 

Szakértői lábápolás

Stúdiómban minden feltétel adott a biztonságos és szakszerű ellátás biztosítására, a fertőtlenítés folyamatos, valamint a kényelem és a nyugodt légkör is garantált. Az általános közérzeti javulás, amit egy lábápolás után tapasztal, biztosan jó hatással lesz mindennapjaira is.

Maximális figyelem

Munkám során maximális figyelmet fordítok vendégemre, míg Ön, az erre a célra kifejlesztett speciális, kényelmes kezelőágyon pihenhet és töltődhet. 

Callux Pro Lengyel Professzionális lábápolási rendszer

A lábpeeling egy gyümölcssavas hámlasztásos eljárás, ami inkább egy wellness élmény és nem a hagyományos pedikűr kezelés. Teljesen higiénikus, fájdalommentes, nem használunk szikét és csiszológépet. Nincs sérülésveszély, ezért teljes biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél és vérzékeny, valamint üvegbőrű vendégeknél is. Gyors, hatékony módja a bőrkeményedések és a száraz, repedezett bőr eltávolításának. A lábak rendkívül friss, könnyű érzetet nyernek, a bőr egészségesen fénylővé és puhává válik.

A CALLUX termékek VEGÁN minősítéssel rendelkeznek.

Ha kétségei vannak, vagy felmerülnek Önben kérdések, kattintson az elérhetőség linkre és töltse ki az űrlapot, vagy küldjön nekem email üzenetet. 2 munkanapon belül válaszolok. A kérdés jellegétől függően vissza is hívhatom Önt telefonon.

Több mint lábápolás, Több mint Pedikűr

Kérjen időpontot kezelésre!

kapcsolat

+36 70 884 7412

uzenet@spiritlabapolo.hu

Legolvasottabb Cikkek

Időpontkérés

Igényes környezetben várom Önt szeretettel!

Stúdió címe:
Elérhetőségem:
Nyitvatartás:

Csak telefonos bejelentkezés alapján.

Közösségi média: