Gombás köröm kezelése

Kezdőlap » Lábápolás wellness szolgáltatások » Gombás köröm kezelése

Gombás köröm kezelése

Gombás köröm kezelése és a gomba fertőzés nagyon gyakori probléma, amivel a pedikűröst a vendégek felkeresik.
Sokan a szégyenkezés miatt a végsőkig halogatják a szakemberhez való látogatást, pedig a fertőzés korai szakaszában a gyógyulás ideje nagyban lerövidülhet.

Gombafertőzés fő okai

A fonalas gomba fertőzése a leggyakoribb, ahol a fertőzés a köröm szabad széle és az oldalsó körömredő felől történik. Okai között a végtagok rossz vérellátása, a láb különböző statikai hibái, az ismételt körömsérülések például sportolóknál, vagy a különböző anyagcsere betegségek, mint a cukorbetegség szerepelhetnek, de okozhatja túl szoros cipó viselése is. Magát a fertőzést a legtöbb esetben mindig megelőzi valamiféle körömsérülés, így a lábujjak között jelenlévő gomba a sérült körmöt is megfertőzi.

Gombás köröm - Spirit Lábápoló Stúdió
Gombás köröm

Gombás köröm fertőzés felismerése

A fertőzés legtöbbször az öregujj körmén kezdődik, amely aztán tovább terjed a többi körömre is.
A gombás köröm fénytelen, megvastagodik, letöredezik, alatta sárgás, morzsalékony szarumassza halmozódik fel. Lábápoló szakemberként csak ehhez a fertőzés típus kezeléséhez van ogosultságom, minden egyéb kórokozó okozta gombatípus fertőzést (penészgomba, fonalas gomba) bőrgyógyász szakorvos kezelhet.

gombás köröm Kezelése

A kezelés folyamata

A fertőzés leküzdése hosszadalmas folyamat. Kitartás, otthoni ápolás, rendszeres ellenőrzés, tisztítás szükséges. Minden esetben szükség van a lábbelik sterilizálására is, hiszen csak így kerülhető el a visszafertőződés.

Otthoni kezelési tanácsok

Az otthoni tanácsadásra vonatkozó utasításokat minden esetben be kell tartani, csak így lehet a betegséget megszüntetni. A köröm gombás fertőzésére teljesen igaz, hogy csak együtt sikerülhet! Amit én tudok ehhez adni, az a szaktudásom, a diszkrécióm, és azok a termékek, amelyek szavatolják, hogy gombaellenes összetételük révén, megfelelő használat mellett megszüntetik ezt a makacs és kellemetlen elváltozást.

Amennyiben elhatározta magát, hogy szeretné megszabadulni a körömgombától, hívjon bizalommal, örömmel segítek a problémáján! Ha kételyei lennének, kattintson az elérhetőség linkre és írja le nekem a problémáját. 2 munkanapon belül válaszolni fogok, vagy visszahívom Önt telefonon! Legjobb tudásom szerint fogok segíteni Önnek!

Több mint lábápolás, Több mint Pedikűr

Kérjen időpontot kezelésre!

kapcsolat

+36 70 884 7412

uzenet@spiritlabapolo.hu

Legolvasottabb Cikkek

Időpontkérés

Igényes környezetben várom Önt szeretettel!

Stúdió címe:
Elérhetőségem:
Nyitvatartás:

Csak telefonos bejelentkezés alapján.

Közösségi média: