Költözik a stúdió

Spirit Lábápoló Stúdió - új helyszín 1
Spirit Lábápoló Stúdió - Szalon képek - 4

Új Spirit Lábápoló Stúdió helyszín

Új Spirit Lábápoló Stúdió helyszín – Kedvesek!

Mint azt már néhányatok tudja: egy ideje kerülgetett a kényszerköltözés rezsidémonja. Egyik nap így, másik nap úgy gondoltam. Bak vagyok, nehezen adom fel a jól megszokott és bejáratott dolgaimat.

Azért emellett kicsit(?), jó nagyon Ikrek is, aki szereti halogatni ugyanezeket. Próbáltam sokféleképpen,  hívtam ezt, hívtam azt, terveztem, számoltam, picit bele is kattantam. Végül megszületett a végső döntés: költöznöm kell, nincs màs lehetőség. Sokkal hosszabb idő volt az irányt kijelölni, mint a helyet megtalálni, de azért magamhoz hűen ez is igényelt némi álmatlanul átgondolkozott éjszakát.

A versenyben végül két lehetséges hely maradt benn…sejtitek talán mi következne most, ha folytatnám. Nem teszem! Inkább ezennel ünnepélyesen bejelentem, talpig ünneplőbe öltöztetve a szívem, hogy 

készül már az új helyem!

Május második felétől

Ha minden jól megy, ha mindenki megérkezik, amikorra, amivel ígérte, ha nem esnek ki csontvázak a falakból, akkor május második felében már az új Spirit Lábápoló Stúdióban foglak benneteket fogadni. 

A jó hír, hogy csak te meg én leszünk, egyedül bérlem az üzletet. A falak frissek, ropogósak, a bejárat két oldalról megközelíthető, az egyik oldalról akadálymentesitett. Busz, villamos ugyanúgy a közelben, a parkolás továbbra is ingyenes, de a délután autóval érkezőket arra szeretném kérni, hogy legalább 5-10percet hamarabb induljanak hozzám, mert ekkor már kicsit nehézkesebb lesz, mint eddig volt.

Pontos érkezés

Az időpontokra érkezés is kiemelten fontos lesz (max. 5 perccel érkezz korábban, 10-nél többet ne késs), mert nem lesz külön váró helyiség és én továbbra is szeretném biztosítani mindenkinek a neki járó én-idejét, ami plusz egy fővel a kezelőhelyiségben nem tud megvalósulni. (Sajnos bárhogy is tanakodtam olyan opció nem volt, ami ne járt volna jelentős kényelmetlenséggel is)

A költözés pontos idejét és a címet ki fogom írni a hamarosan, illetve igyekszem mindenkinek az időpontja előtt privátban is elküldeni, de hálásan megköszönöm, ha ti is zaklattok emiatt, nehogy porszem kerüljön a gépezetbe.

Árak változása május 1-től

Nem túl jó kommunikációs stratégia a végére hagyni a legfájóbbat tanultam, tudom, de muszáj ezt is megosztanom veletek: mind a szolgáltatások köre, ideje, mind az árlista és az árak is módosulnak május elsejétől. Ezekről is írok majd egy bővebben még a napokban, az árlistát pedig már láttátok az üzletben, illetve holnaptól fenn lesz az Árlista oldalon is. 

Bármi kérdésetek van keressetek, írjatok, hívjatok és legfőképpen drukkoljatok nekem, hogy gördülékenyen, a tervek szerint haladjon minden!

Annyira izgulok!

Kérj időpontot kezelésre!

+36 70 884 7412

uzenet@spiritlabapolo.hu

H-P: 11:00 - 19:00

1156 Budapest Páskomliget utca 39. Fszt. 44-es csengő

Időpontkérés

Igényes környezetben várom Önt szeretettel!

Stúdió címe:
Elérhetőségem:
Nyitvatartás:

Csak telefonos bejelentkezés alapján.

Közösségi média: