Körömpótlás

Kezdőlap » Körömpótlás » Körömpótlás

Sérült körmök

Körömpótlás nagyon sokféleképp szóba jöhet ha sérült vagy gombás körmei vannak. Ilyen elváltozások esetén sem kell semmiképp rejtegetnie tovább lábait, hiszen a speciálisan, erre a célra kifejlesztett termékkel, ma már könnyedén megoldható a körmök pótlása, az elszíneződés mértékének csökkentése és az apró repedések eltüntetése. 

Körömpótlás

A körömpótló anyag nem porcelán, vagy a műköröm készítésnél felhasznált zselé, így rugalmasabb, ezáltal kiválóan alkalmas a barázdák kiegyenlítésére, a köröm felszín lezárására, a köröm hosszabbítására, vagy a köröm felületének egyenletessé tételére.

Kezelés Leírása

Megfelelő előkészítés után eltávolítjuk a sérült vagy gombás körömrészt, majd a körömpótlást
rétegről, rétegre visszük fel, míg el nem érjük a kívánt hosszúságot és vastagságot. Az elkészült „új”
körmöt ugyanúgy formázzuk, díszíthetjük, mint a saját körmöt.

Rendszeres lábápolás

Stúdiómban minden feltétel adott a biztonságos és szakszerű ellátás biztosítására, a fertőtlenítés folyamatos, valamint a kényelem és a nyugodt légkör is garantált. Az általános közérzeti javulás, amit egy lábápolás után tapasztalhat, biztosan jó hatással lesz mindennapjaira is.

Maximális figyelem

Munkám során maximálisan odafigyelek vendégeimre, miközben Ön egy erre a célra kifejlesztett kényelmes kezelőágyon pihenhet, töltődhet fel.

Callux Pro Lengyel Professzionális lábápolási rendszer

A legnépszerűbb hámlasztó eljárás az AHA-savas bőrpeeling, amely akár wellness élménynek is tekinthető. 100%-ban higiénikus és fájdalommentes, nem használunk szikét vagy bőrcsiszolót. Sérülésveszély nincs, így a cukorbetegek és azok a vendégek teljesen biztonságosan használhatják akiknek érzékenyebb a bőre. Gyors, hatékony módszer a bőrkeményedés és a száraz, repedezett bőr eltávolítására. A lábak rendkívül frissnek és könnyűnek érezhető a kezelés után, a bőr pedig egészséges lesz, valamint ragyogóvá és puhává válik.

A CALLUX termékek VEGÁN minősítéssel rendelkeznek.

Ha szeretné felvenni a kapcsolatot velem, kattintson az elérhetőség fülre és írjon nekem emailen vagy az űrlap kitöltésével. 2 munkanapon belül válaszolni fogok.
Ha a gyorsabb megoldások híve, hívjon telefonon és beszéljünk meg egy időpontot.

Több mint lábápolás, Több mint Pedikűr

Kérjen időpontot kezelésre!

kapcsolat

+36 70 884 7412

uzenet@spiritlabapolo.hu

Legolvasottabb Cikkek

Időpontkérés

Igényes környezetben várom Önt szeretettel!

Stúdió címe:
Elérhetőségem:
Nyitvatartás:

Csak telefonos bejelentkezés alapján.

Közösségi média: