Körömszabályozás

Körömelváltozások

A körömszabályozás manapság bizonyos életkor felett elengedhetetlenné válik. Ehhez vezethet sokféle körömelváltozás ami az évek alatt kialakulhat. Alkati sajátosság, vagy helytelen körömvágás, esetleg a rossz cipő viselet miatt, nagyon sokan szenvednek benőtt körömtől. A leggyakrabban az öregujjon, de sok esetben a többi lábujjon is előfordulhat ez a nagyon kellemetlen és fájdalmas köröm növekedési rendellenesség, ami a sok kimetszés következtében, a körömágy szűkülése miatt, úgynevezett csőköröm deformitássá válhat. Végtelenül kellemetlen viselőjének mind esztétikailag, mind egészségileg, hiszen az oldalsó körömsánc állandó irritációja miatt gyulladások és fájdalmak léphetnek fel.

Körömszabályozás mint megoldás

Azonban napjainkban már nem kell ezzel az elváltozással együtt élnie, mert többféle
körömszabályozási módszer is létezik már, amik megoldást kínálnak az állandó körömbenövés
elkerülésére, illetve a csőköröm deformitást is meg tudják szüntetni.

Kezelési Technikák

Fontos tudni, hogy a körömszabályzásra is igaz a mondás, miszerint néha a kevesebb több, így van olyan eset, hogy elegendő a körömszél tamponálása, mellyel kivezethető és megakadályozható a köröm újbóli benövése. Esetleg ezt az úgynevezett tape technikával kombinálva, nincs is szükség a köröm egyéb szabályozására.

Körömszabályozás
Körömszabályozás mint megoldás

Természetesen van, amikor már olyan fokú az elváltozás, hogy a különféle segédeszközök használata elkerülhetetlen, ebben az esetben különböző körömszabályzó eszközök állnak rendelkezésre. A B/S spange a fogszabályzó elvén működik, amely akár azonnali megoldást kínál a fájdalom megszüntetésére, majd a körömszél kivezetésére.

Ennél az eljárásnál speciális, különböző hosszúságokban előre gyártott 3mm széles műanyag csíkot ragasztunk a benőtt köröm felületére, melyben egy fémszál található. Ez a műanyag csík a körömmel együtt nő, miközben a körömszéleket távol tartja az oldalsó köröm sáncoktól.

Felhelyezés Menete
Körömszabályozás folyamata

A körömszabályozás hosszadalmas folyamat. Türelmet és kitartást igényel a vendég részéről, de ha mindez megvan, akkor az eredmény egy szép és ápolt, fájdalommentes láb.

Ha Ön elszánta magát, mert elege van az állandó kellemetlen, fájdalmas lépésekből, abból, hogy akár egy számmal nagyobb cipőt kell hordania, mert a jó méret bántja a lábujjait, a befelé forduló körmei miatt, akkor keressen meg engem bizalommal!

Számomra minden ilyen feladat hálás kihívás, ezért meg fogom találni a módját, hogy Ön is az elégedett vendégeim között legyen. Amennyiben úgy ítélem meg, hogy az Ön problémája meghaladja a jelenlegi kompetenciámat, abban is segíteni fogok, hogy megtaláljuk azt a szakembert, aki rendelkezik az adott elváltozás kezeléséhez szükséges készségekkel és eszközökkel.

Ha bármilyen esetleges kétely merülne fel Önben, tegye fel kérdéseit akár írásban is az elérhetőség linkre kattintva. Töltse ki az űrlapot, 2 munkanapon belül válaszolok vagy telefonon visszahívom Önt.

Több mint lábápolás, Több mint Pedikűr

Kérjen időpontot kezelésre!

kapcsolat

+36 70 884 7412

uzenet@spiritlabapolo.hu

Legolvasottabb Cikkek

Időpontkérés

Igényes környezetben várom Önt szeretettel!

Stúdió címe:
Elérhetőségem:
Nyitvatartás:

Csak telefonos bejelentkezés alapján.

Közösségi média: