Őszi-téli lábápolás

Kezdőlap » Lábápolás wellness szolgáltatások » Őszi-téli lábápolás

Őszi -téli lábápolás - Az ősz egy második tavasz

Az őszi-téli lábápolás a pedikűrös számára a lehetőségek tárháza. A nyár elmúltával lekerülnek a csini lakkok a körmökről, a lábakra cipő, zokni kerül, amikbe remekül el lehet rejteni az esetleges problémákat. Sarokberepedést, bőrkeményedést, beteg, fellevegősödött körmöket is. Sajnos tényleg sokan teszik ezt, a cipők időszakában hirtelen másod, harmadlagos kérdéssé lesz, a tavasszal, nyáron oly nagyon fontos lábak ápoltsága.

Amikor minden levél virággá változik

Pedikűrös szemmel az őszi-téli lábápolás a non-plus ultra.  Ilyenkor a legalkalmasabb az idő arra, hogy ezeket a problémákat kezeljük. Hiszen most biztosan nem kell majd protézissel fedni a gombásodás, vagy mechanikai sérülés miatt eltávolított körömlemezt, így a kezelés, gyógyulás ideje is fel tud gyorsulni, hogy akár már tavaszra egészséges körmök várják a   szandálokat, papucsokat. A levegős körmök ápolása, a körömszabályzás  ideje is ez a néhány hónap, hiszen sem a ragasztás, sem az eszköz nem látszik ilyenkor a cipőben.

A folyton száraz és berepedezett sarkak gondozása is hatékonyabb ilyenkor, hiszen másnap elég kis sansszal fognak a lábak egy medence klóros vizében lógni 6-8 órát, hogy azután egy flip-flop papucsban hazavigyék gazdájukat.
Kérlek ne feledjétek: a lábaitok egészsége ugyanaz az egészség, mint az arcotok egészsége, a kezeitek egészsége, a test bőrének egészsége, amiket évszaktól függetlenül ápoltok.

Őszi-téli lábápolás felkészülés a téli időszakra

Miért tennétek kivételt ez alól azzal a testrészetekkel, amik a legtöbb terhet viselik mindennapjaitok során?
Tudom, hogy a kuckózások ideje jön most. Nehéz ilyenkor a hat órás időpontra eljönni (nyáron még a kilenc óra sem volt későn), mert ősszel-télen sötét van, a hideg inkább a meleg otthonokba húzza a szíveket és lábakat, de ha sikerül legyőzni mindezeket és felém veszitek az irányt, akkor biztosan nem fogjátok megbánni.

Spirit Lábápoló Stúdió - Professzionális lábkezelés után
Őszi-téli lábápolás
Őszi-téli lábápoló akció

Meleg takaró, finom illat, forró csoki, kapszulás kávé, illatos levendula tea vár rátok a Stúdióban a megszokott minőségi munkám mellett. Őszi akció keretében pedig most kedvezményesen vehetitek igénybe a lábápolást és reflexzónás talpmasszázst, ha egyszerre kéritek a kettőt. A bejelentkezéseket a szokásos formában, elsősorban telefonon várom. Kérdéseitekre, megkeresésetekre legkésőbb 48 órán belül válaszolok. Sült gesztenyés, sütőtökös, színes szép őszt kívánok nektek szeretettel.

Legolvasottabb Cikkek

Időpontkérés

Igényes környezetben várom Önt szeretettel!

Stúdió címe:
Elérhetőségem:
Nyitvatartás:

Csak telefonos bejelentkezés alapján.

Közösségi média: