Skip to content

A lényeg

Rólam

Problémás lábak szakértője, szakképzett, speciális elváltozásokkal foglalkozó pedikűrrel és lábápolási szolgáltatásokat biztosító stúdió vezetője vagyok.

Tóth Brigitta a problémás lábak szakértője

Spirit Lábápoló stúdió

Tóth Brigitta vagyok, speciális problémákkal és elváltozásokkal foglalkozó lábápoló, a Spirit Lábápoló Stúdió megálmodója és alapítója. 

Problémás lábak szakértője

Az út nem volt rövid az álomtól a megvalósításig. Amióta beköszöntött az életembe ez a szerelem, azóta tudom: ez az én utam, nincs más opció, így megérte várni rá, míg az álomból valóság lehetett.

Tóth Brigitta

Lábaink az általános egészségi állapotunk tükörképe

Folyamatos tanulás

Nem ültem hátratett kézzel, folyamatosan képeztem magam. Mostanra az elkötelezettség, hit és kellő alázat mellett, a megfelelő szakmai kompetencia is rendelkezésemre áll ahhoz, hogy magabiztosan, örömmel problémás lábat is vállalhatok. 

Problémás lábak szakértője

A pedikűr irányzaton belül kifejezetten a problémás lábak ápolására, ezen belül is a benőtt, beteg körmök kezelésére, valamint a száraz, vízhiányos, repedezett bőr gondozására szakosodtam. Eredeti végzettségemből adódóan – buddhista tanító – hiszek abban, hogy fizikai testünk a benső önvalónk tükre: ami bent, az van kint. Lábaink ebből a szempontból egyáltalán nincsenek szerencsés helyzetben, hiszen túl „távol” esnek a szemeinktől, hogy észrevegyük időben, ha baj van, és túl „távol” esnek kezeinktől, hogy megkapják a mindennapi testápolásunk során azt törődést, amit érdemelnének. Ha meg akarom határozni önmagam, akkor azt mondanám, hogy a csendesen tűrő lábak szóvivője vagyok, azoké a lábaké, amelyek egész nap a legnagyobb teherviselésnek vannak kitéve.

Life Long Learning

Hiszek az élethosszig tartó tanulásban, éppen ezért folyamatosan képzem magam és nem csak elméletben, de gyakorlatban is hasznosítom a legmodernebb eljárásokat, amiben az egyre növekvő vendégforgalom is nagy segítségemre van.

Az életem

A munkám

Kezelőágy - Pedikűr
Pedikűr előtt és után

Szerencsésnek tartom magam, mert megérkezhettem oda, ahová mindig is vágytam: olyan munkám van, ami a hivatásom, amiben kiteljesedhetek.

Pedikűr szalon és termékek

Szolgáltatásaim

Problémás lábak szakértőjeként és speciális pedikűrösként az az elhivatottság hajt, hogy segítsek a hozzám forduló vendégeimen. Akár fájdalmas csőköröm, vagy gyulladt benőtt, esetleg gombás köröm elváltozásról van szó, van megoldás. Ha a probléma túlmutat a képzettségemen, akkor ezt azonnal megbeszéljük és javaslatot is teszek milyen orvost, vagy szakembert keressen fel a vendégem.

minőségi szolgáltatás

Általam használt termékek

Kiváló minőségű, a szakma által elismert, prémium kategóriás lábápoló márkákkal és technológiával dolgozom.

Callux professional
Podomed pedikűr márka
doterra
fuspunkt
gehwoll
Spirit Nails

Időpontkérés

Várom jelentkezését!

Stúdió címe:
Elérhetőségem:
Nyitvatartás:

Csak telefonos bejelentkezés alapján.

Közösségi média: