Szolgáltatások

pedikűr szolgáltatások
problémás lábakra

A pedikűr szolgáltatások nagyon fontosak lehetnek a problémás lábak kezelésében. Ilyen lábproblémákkal küzdő vendégeimnek szakértő pedikűrösökre van szükségük, olyanokra, akik megfelelően tudják kezelni a problémákat és javaslatokat tudnak tenni az otthoni lábápoláshoz is. A pedikűrösöknek különleges ismeretekkel kell rendelkezniük, azért hogy hatékonyan tudják kezelni a gombás vagy a repedezett köröm, a kalapácsujj, a köröm fellevegősödése vagy a tyúkszem problémáit. A pedikűr szolgáltatások nem csak esztétikai, hanem egészségügyi szempontból is jelentősek lehetnek, hiszen a kezeletlen lábproblémák súlyosabb következményekhez vezethetnek. Azok számára, akik problémás lábakkal küzdenek, érdemes szakértői segítséget kérni a megfelelő pedikűr szolgáltatások igénybevételéhez.

Pedikűr szolgáltatások és lábápolási wellness kezeléseim leírását az alábbi gombokra kattintva találja meg. 

ESZTÉTIKAI LÁBÁPOLÁS

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap, elsősorban főleg a hölgyek körében, de már egyre gyakrabban férfiaknál is az egészséges, szép lábakra való saját igény és nem utolsó sorban az „én idő”. Stúdiómban, kényelmes környezetben töltődhetsz fel, mialatt a lábaiddal foglalkozom.

Különleges lábápolás szolgáltatások

A különleges pedikűr szolgáltatás és lábápolás az egészségestől eltérő, igen gyakran nagy fájdalmat okozó és az életminőséget rontó elváltozások kezelésének összefoglaló neve. Körömbenövések, a csőköröm, a gombás köröm, a tyúkszemek, az ortopédiai elváltozások és az ezekhez kapcsolódó kiterjedt problémák kezelése.
CALLUX PROFESSZIONÁLIS LÁBÁPOLÁS
A CALLUX PRO Lengyel professzionális lábápolási rendszer. A lábpeeling egy gyümölcssavas hámlasztásos eljárás, ami inkább egy wellness élmény és nem a hagyományos pedikűr kezelés. Teljesen higiénikus, fájdalommentes, nem használunk szikét (kést) és csiszológépet.
Őszi-téli lábápolás
Holisztikus szemléletemnek megfelelően szolgáltatásaim körét újabb tevékenységgel bővítem. Testet, lelket harmonizáló, a szervezet öngyógyító folyamatait beindító kezelés hamarosan elérhető a stúdiómban. A kezelés során értékes doTERRA olajokat használok, amelyek tovább erősítik a talpmasszázs jótékony hatásait. Garantált kikapcsolódás, feltöltődés negyven percben, akár a közérzet javításáért, akár az egészségmegőrzéséért.
Callux lábápolási termékek

Professionális pedikűr szolgáltatások

CALLUX 4 lépéses professzionális lábpeeling

A CALLUX PRO Lengyel professzionális lábápolási rendszer. A lábpeeling egy gyümölcssavas hámlasztásos eljárás, ami inkább egy Wellness élmény és nem a hagyományos pedikűr kezelés. Teljesen higiénikus, fájdalommentes, nem használunk szikét (kést) és csiszológépet. Nincs sérülésveszély, ezért teljes biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél és vérzékeny, valamint üvegbőrű vendégeknél is. Gyors, hatékony módja a bőrkeményedések és a száraz, repedezett bőr eltávolításának. A lábak rendkívül friss, könnyű érzetet nyernek, a bőr egészségesen fénylővé és puhává válik.

A CALLUX TERMÉKEK VEGÁN MINŐSÍTÉSSEL RENDELKEZNEK.

Lábápoló stúdióm

Kérjen időpontot!

Minden kezeléshez bejelentkezés szükséges

Időpontkérés

Igényes környezetben várom Önt szeretettel!

Stúdió címe:
Elérhetőségem:
Nyitvatartás:

Csak telefonos bejelentkezés alapján.

Közösségi média: