Lábápolás szolgáltatások problémás lábakra

SZOLGÁLTATÁSAIM

ESZTÉTIKAI LÁBÁPOLÁS

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap, elsősorban főleg a hölgyek körében, de már egyre gyakrabban férfikanál is az egészséges, szép lábakra való saját igény és nem utolsó sorban az „én idő”. Stúdiómban, kényelmes környezetben töltődhetsz fel, mialatt a lábaiddal foglalkozom.

SPECIÁLIS LÁBÁPOLÁS

A speciális lábápolás az egészségestől eltérő, igen gyakran nagy fájdalmat okozó és az életminőséget rontó elváltozások kezelésének összefoglaló neve. Körömbenövések, a csőköröm, a gombás köröm, a tyúkszemek, az ortopédiai elváltozások és az ezekhez kapcsolódó kiterjedt problémák kezelése.

CALLUX PROFESSZIONÁLIS LÁBÁPOLÁS

A CALLUX PRO Lengyel professzionális lábápolási rendszer. A lábpeeling egy gyümölcssavas hámlasztásos eljárás, ami inkább egy wellness élmény és nem a hagyományos pedikűr kezelés.Teljesen higiénikus, fájdalommentes, nem használunk szikét (kést) és csiszológépet.

REFLEXZÓNÁS LÁBMASSZÁZS

Holisztikus szemléletemnek megfelelően szolgáltatásaim körét újabb tevékenységgel bővítem. Testet, lelket harmonizáló, a szervezet öngyógyító folyamatait beindító kezelés hamarosan elérhető a stúdiómban. A kezelés során értékes doTERRA olajokat használok, amelyek tovább erősítik a talpmasszázs jótékony hatásait. Garantált kikapcsolódás, feltöltődés negyven percben, akár a közérzet javításáért, akár az egészségmegőrzéséért.

Callux termékek

PROFESSZIONÁLIS PEDIKŰR

CALLUX 4 lépéses PROFESSZIONÁLIS LÁBPEELING

LÁBPEELING

A CALLUX PRO Lengyel professzionális lábápolási rendszer.
A lábpeeling egy gyümölcssavas hámlasztásos eljárás, ami inkább egy Wellness élmény és nem a hagyományos pedikűr kezelés. Teljesen higiénikus, fájdalommentes, nem használunk szikét (kést) és csiszológépet.
Nincs sérülésveszély, ezért teljes biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél és vérzékeny, valamint üvegbőrű vendégeknél is. Gyors, hatékony módja a bőrkeményedések és a száraz, repedezett bőr eltávolításának. A lábak rendkívül friss, könnyű érzetet nyernek, a bőr egészségesen fénylővé és puhává válik.

A CALLUX TERMÉKEK VEGÁN MINŐSÍTÉSSEL RENDELKEZNEK.

Lábápoló stúdióm

Igényes környezetben várom Önt szeretettel!

Kérjen időpontot!

Minden kezeléshez bejelentkezés szükséges

Időpontkérés

Várom jelentkezését!

Stúdió címe:
Elérhetőségem:
Nyitvatartás:

Csak telefonos bejelentkezés alapján.

Közösségi média: