Skip to content

esztétikai lábápolási szolgáltatások

esztétikai lábápolási szolgáltatások

Az esztétikai lábápolási szolgáltatások napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kapnak, elsősorban főleg a hölgyek körében, de már egyre gyakrabban férfikanál is az egészséges, szép lábakra való saját igény és nem utolsó sorban az „én idő”. Egy ápolt, csinos láb jó érzéssel tölti el viselőjét mindenkor, de a rendszeres lábápolás során időben észrevehetőek és kezelhetőek azok az esetlegesen kezdődő elváltozások is, melyek még nem okoznak problémát.  

esztétikai szolgáltatások - Kényelem és ellazulás

Női pedikűrözött láb élénkvörös géllakkal
Női pedikűrözött lábfej élénkvörös géllakkal
Női pedikűrözött lábfej élénkvörös géllakkal

A mindennapok rohanásában üdítő élmény egy esztétikai lábkezelés, amely során maximális kényelemben és ellazulásban lehet része nálam. A halk zene, a Doterra esszenciális olajok párologtatása, mind-mind az Ön kényelmét és lelki kikapcsolódását szolgálják. Ha beszélgetni szeretne, akkor részemről maximális figyelemben és diszkrécióban lesz része.

Feltöltődés és ÉN-Idő

Ha Ön csak csendben pihenni szeretne, töltődni, megnyugodni, vagy esetleg relaxálásnak tekinti a pedikűrösnél töltött időt, arra is van lehetősége. Ebben az esetben beszélgetéssel és kérdésekkel nem fogom zavarni, a munkámat csak a szükséges mozdulatokkal óvatosan, és a legnagyobb megnyugtató csendben fogom végezni. 

Kezelés menete
Lábápoló Stúdióm

Igényes környezetben várom Önt szeretettel!

Időpontkérés

Igényes környezetben várom Önt szeretettel!

Stúdió címe:
Elérhetőségem:
Nyitvatartás:

Csak telefonos bejelentkezés alapján.

Közösségi média: