esztétikai lábápolási szolgáltatások

esztétikai lábápolási szolgáltatások

Az esztétikai lábápolási szolgáltatások napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kapnak, hiszen egyre többen igénylik az egészséges, szép lábakat, legyenek azok hölgyek vagy férfiak. Az „én idő” fogalma is egyre fontosabbá válik, hiszen a rendszeres lábápolás során nemcsak a lábakat lehet ápolni, hanem a lelket is. Egy ápolt, csinos láb jó érzéssel tölti el viselőjét, és a rendszeres lábápolás során időben észrevehetőek és kezelhetőek azok az esetlegesen kezdődő elváltozások is, melyek még nem okoznak problémát.

Esztétikai szolgáltatások - Kényelem és ellazulás

A mindennapok rohanásában üdítő élmény egy esztétikai lábkezelés, amely során maximális kényelemben és ellazulásban lehet része nálam. A halk zene és a Doterra esszenciális olajok párologtatása mind hozzájárulnak ahhoz, hogy kényelmesen és kellemesen érezze magát nálam. Ha beszélgetni szeretne, akkor szívesen meghallgatom, és maximális figyelemben és diszkrécióban lesz része.

Feltöltődés és ÉN-Idő

Ha Ön csak csendben pihenni szeretne, töltődni, megnyugodni, vagy esetleg relaxálásnak tekinti a pedikűrösnél töltött időt, természetesen arra is van lehetősége. Ebben az esetben beszélgetéssel és kérdésekkel nem fogom zavarni, és a munkámat csak a szükséges mozdulatokkal óvatosan, a legnagyobb megnyugtató csendben fogom végezni. 

Kezelés menete
Lábápoló Stúdióm
Időpontkérés

Időpontkéréshez jelentkezzen be! Csak előzetes időpontfoglalással lehet kezelésre jelentkezni. Igényes környezetben várom Önt szeretettel!

Gyorslinkek
Kapcsolat

© Minden jog fenntartva - spiritlabapolo.hu