Skip to content

Különleges lábápolás

Pedikűr problémás lábakra

A legtöbb embernek, mikor a pedikűr szóval találkozik, akkor a lábápolás ezen területe jut eszébe, vagy mert maga is érintett, vagy mert biztosan ismer valakit, aki érintett. A különleges lábápolás az egészségestől eltérő, igen gyakran nagy fájdalmat okozó és az életminőséget rontó elváltozások kezelésének összefoglaló neve. 

Problémás lábak kezelése

Ide tartoznak a fájdalmas köröm-benövések, a csőköröm, a gombás köröm, a tyúkszemek, az ortopédiai elváltozások és az ezekhez kapcsolódó bőrproblémák kezelése, de a komplex kezelést igénylő diabéteszes láb ápolása is.

Fájdalmas körömelváltozások

A lábápolást végző szakembereknek, így nekem is az első és legfontosabb feladatom a saját kompetenciámnak felmérése és szükség esetén a vendég megfelelő szakorvoshoz való irányítása. Amennyiben úgy ítélem meg, hogy a kezelés túlmutat a hatáskörömön, úgy segítséget nyújtok a megfelelő orvos, vagy kezelést végző szakember keresésében.

Felpúposodott köröm - speciális lábápolás
Felpúposodott köröm - speciális láb és körömkezelés
Speciális láb és körömkezelés

Igényes környezet

Stúdiómban rendelkezem mindazon eszközökkel, technikákkal és termékekkel, amelyekkel biztonságosan és szakszerűen tudom ellátni a lábápoló szakember feladatkörébe tartozó elváltozásokat. Gyakorlatom során igyekeztem a lehető legtöbb ilyen irányú tapasztalatot szerezni, valamint folyamatosan figyelem a szakma újításait és azokra képzem magam.

Munkám során nem okozok felesleges kellemetlenségeket. A Spirit Lábápoló Stúdió célja, hogy az érintés intimitásából fakadó kapcsolódás során a vendégek a lehető legnyugodtabb körülmények közt nyerhessék vissza lábaik egészségét.

Kezelés menete

Lábápoló Stúdióm

Igényes környezetben várom Önt szeretettel!

Időpontkérés

Igényes környezetben várom Önt szeretettel!

Stúdió címe:
Elérhetőségem:
Nyitvatartás:

Csak telefonos bejelentkezés alapján.

Közösségi média: