Pedikűr problémás lábakra

Különleges lábápolás

A legtöbb embernek, mikor a pedikűr szóval találkozik, akkor a lábápolás ezen területe jut eszébe, vagy mert maga is érintett, vagy mert biztosan ismer valakit, aki érintett. A különleges lábápolás az egészségestől eltérő, igen gyakran nagy fájdalmat okozó és az életminőséget rontó elváltozások kezelésének összefoglaló neve. 

Ide tartoznak a fájdalmas köröm-benövések, a csőköröm, a gombás köröm, a tyúkszemek, az ortopédiai elváltozások és az ezekhez kapcsolódó bőrproblémák kezelése, de a komplex kezelést igénylő diabéteszes láb ápolása is.

Fájdalmas körömelváltozások

A lábápolást végző szakembereknek, így nekem is az első és legfontosabb feladatom a saját kompetenciámnak felmérése és szükség esetén a vendég megfelelő szakorvoshoz való irányítása. Amennyiben úgy ítélem meg, hogy a kezelés túlmutat a hatáskörömön, úgy segítséget nyújtok a megfelelő orvos, vagy kezelést végző szakember keresésében.

Igényes környezet

Stúdiómban rendelkezem mindazon eszközökkel, technikákkal és termékekkel, amelyekkel biztonságosan és szakszerűen tudom ellátni a lábápoló szakember feladatkörébe tartozó elváltozásokat. Gyakorlatom során igyekeztem a lehető legtöbb ilyen irányú tapasztalatot szerezni, valamint folyamatosan figyelem a szakma újításait és azokra képzem magam.
Munkám során nem okozok felesleges kellemetlenségeket. A Spirit Lábápoló Stúdió célja, hogy az érintés intimitásából fakadó kapcsolódás során a vendégek a lehető legnyugodtabb körülmények közt nyerhessék vissza lábaik egészségét.
Kezelés menete

Lábápoló Stúdióm

Időpontkérés

Időpontkéréshez jelentkezzen be! Csak előzetes időpontfoglalással lehet kezelésre jelentkezni. Igényes környezetben várom Önt szeretettel!

Gyorslinkek
Kapcsolat

© Minden jog fenntartva - spiritlabapolo.hu