Több mint lábápolás

Kezdőlap » Körömpótlás » Több mint lábápolás

Mire számíthat, ha bejelentkezik a Spirit Lábápoló Stúdióba?

Lábápolási szolgáltatások problémás lábakra

A Spirit Lábápoló Stúdióba való bejelentkezés során minden esetben ragaszkodom a telefonos, élő hangos kapcsolatfelvételhez. Amennyiben írásban, Messengeren, üzenetben keres meg, akkor is telefonszámot fogok kérni és egy időpontot, amikor visszahívhatom Önt. Elsődleges állapotfelmérés, kikérdezés után olyan időpontot fogok keresni, ami elegendő az első személyes konzultációra. A személyes konzultáció általában 30 percet vesz igénybe, ezalatt kezelés még nem történik. Átbeszéljük a fennálló problémát, kezelési tervet állítunk fel. 

Mi fogadja Önt amikor eljön hozzám?

Spirit Lábápolós Stúdió - Kezelő

Ahogy a mottóm is szól: több mint lábápolás, több mint pedikűr, a Spirit Lábápoló Stúdióban többről van szó, mint egy kis áztatás, talpápolás és körömkezelés. Célom, hogy időt és teret adjak a hozzám való „megérkezésnek”, a tudat lecsendesedésnek, ez pedig időbe tellik. Nálam megtalálja ezt az időt.

Több mint lábápolás, több mint pedikűr

Amit én biztosítok ehhez, az az értő figyelem, teljes odafordulásom vendégem felé, melyben a kezelés teljes időtartama alatt lubickolhat. Nálam a legritkább esetben szól hanggal a telefonom, még ritkább, ha kezelés alatt bejövő hívást fogadok. Törekszem a legteljesebb figyelmet biztosítani arra a lábra és tulajdonosára, amit és akit éppen a kezemben tartok.

Első alkalommal vendégkártyát töltök ki, amin folyamatosan vezetem az elvégzett beavatkozásokat, természetesen megfelelve a jogszabályi kötelezettségeknek.

Állapotfelmérés után a választott lábápoló szolgáltatást maximális figyelemmel, aprólékos gonddal végzem el. Aki gyors pedikűrre számít, annak sajnos csalódást fogok okozni. Azok a vendégeim azonban, akik igénylik a törődést, az alaposságot, az én-időt reményeim és tapasztalataim szerint olyan élményekkel fognak távozni tőlem, ami feltölti őket a hétköznapok rohanásában. Esztétikum, ápoltság, törődés, megnyugvás – ez az, amire számíthat, ha a Spirit Lábápoló Stúdiót választja lábai egészsége érdekében.

Lábápolási tanácsadás

A lábápolási szolgáltatásaim minden esetben tartalmazzák az otthoni tanácsadást, mely nélkül nem érhető el javulás vagy tartós szép állapot a lábakon. Krémeket, módszereket, ragasztási technikákat fogok javasolni és megtanítani, melyek az állapot javulást fogják elősegíteni.

Nem fogok zsákbamacskát és hurráoptimizmust árulni és vendégeimre erőltetni. Tehát ha egy elváltozás annyira tartós, hogy a várható eredmény nincs egyensúlyban a befektetett energiával, idővel, anyagiakkal, akkor semmi esetre sem fogom azt javasolni. Ilyen helyzetben a legoptimálisabb eredményt jelöljük együtt ki, mely elfogadható mind az életminőség, mind a befektetett energia szempontjából.

Amennyiben többet szeretne kapni, mint egy egyszerű pedikűr, ha Ön is hisz, a kapcsolódás üdítő erejében, akkor válassza a Spirit Lábápoló Stúdiót és engem.

Több mint lábápolás, Több mint Pedikűr

Kérjen időpontot kezelésre!

kapcsolat

+36 70 884 7412

uzenet@spiritlabapolo.hu

Legolvasottabb Cikkek

Időpontkérés

Igényes környezetben várom Önt szeretettel!

Stúdió címe:
Elérhetőségem:
Nyitvatartás:

Csak telefonos bejelentkezés alapján.

Közösségi média: